SIDEN ER MIDLERTIDIG UDE AF DRIFT

<

Nyheder

Aktiviteter mens du venter på din næste fangst

Aktiviteter mens du venter på din næste fangst

Der er mange ting, som du kan lave, når du er ude og fiske. Naturligvis er du bundet til ét sted i og med, at du ikke kan gå et andet sted hen, mens du venter på at fange en fisk. Du kan heller ikke lave alt for meget støj. Det betyder ikke nødvendigvis, at der ikke er noget som helst, som du kan lave. Vi kigger på sjove aktiviteter nedenfor.

Spil fiskespil på nettet
De fleste danskere har internet på deres mobil til at kunne spille spil når som helst og hvor som helst. Derfor er det blandt andet oplagt at spille fiskespil, når du er ude i naturen. Der er spil som f.eks. Big Bass Bonanza, der er en af de mest populære Mr Green spillemaskiner, selv blandt folk, som ikke fisker. Du kan desuden spille som Let’s Fish, Ace Fishing: Wild Catch, Fishing Break og mange andre.

Lav vejrtrækningsøvelser
Vejrtrækningsøvelser er ikke kun en ting til gravide kvinder. Du kan også træne dit åndedræt, hvis du er en mand, og en kvinde, som ikke er gravid. Det kan hjælpe med at få mere sindsro. Desuden kan du reducere smerter, bekymringer og endda angst med forskellige vejrtrækningsøvelser, mens du sidder og venter på at få bid. Du skal ikke bruge andet end din krop, og eventuelt nogle høretelefoner til at lytte til guidede åndedrætsøvelser, mens du fisker.

Lyt til lydbøger
Du kan også lytte til en lydbog, når du er ude og fiske. Måske fjerner det lidt din koncentration, og derfor afhænger det naturligvis af, hvilken slags fisker du er. Der er mange gode apps til at lytte til lydbøger. Blandt de mest populære er der Audible, som hører til Amazon, og der findes mere end 11.000 lydbøger. Det betyder, at du kan lytte til mere end 68.000 timers indhold, når du benytter Audible.

Der er bøger med fokus på komedie, dokumentarer, velvære, selvudvikling, børn, journalistik og meget mere. I skrivende stund er der mange, som lytter til ”Kvinden de meldte savnet”, som er skrevet af Sara Blædel.

Lær at snitte træ
Det er oplagt at lære at snitte træ, når du er ude i naturen. Sørg naturligvis for at tage de rette sikkerhedsforanstaltninger, når du snitter træ. I den forbindelse kan du snitte alt fra figurer til din egen ske. Ikke alt træ er perfekt til at snitte. Det kan være en god idé at gå efter birketræ, hasseltræ, poppeltræ eller andet lignende. Prøv dig frem og husk at være forsigtig undervejs.

Kig på madretter
Du kan også lade dig inspirere til god madlavning, når du er ude og fiske. Blandt andet kan du læse artikler om madlavning med fisk på bordet. Du kan også se diverse videoer på internettet på alt fra YouTube til TikTok og Instagram for at lade dig inspirere. Husk gerne høretelefoner, så du ikke skræmmer fisk væk.

Træn dig i at fiske
At fiske handler ikke blot om at smide snoren i vandet og vente på det bedste. Der er mange tips og tricks til at fiske. Dem kan du lære, mens du er ude i naturen. Blandt andet kan du se videoer, lytte til bøger eller læse blogindlæg. Altså nogle af de ting, som vi allerede har været inde på.

Stræk ud i kroppen
Alle ved, at det er vigtigt at strække ud, men det er sjældent, at vi får det gjort. Når du strækker kroppen, bliver du mere bevægelig. Desuden reducerer du stivhed og forhindrer skader. Det er især vigtigt i forbindelse med en aktivitet som at fiske. Du kan risikere at sidde ned i mange timer og blive kold, hvis du ikke bevæger dig. Brug derfor gerne 10-15 minutter på at strække godt og grundigt ud.

Lær at lave ingenting
Det føles måske ikke som en aktivitet, men det er det helt bestemt. Du kan udnytte tiden med fiskeri med ikke at lave noget som helst. Mange gange flygter vi fra vores tanker ved at have travlt med alt muligt andet. Det er dog utroligt sundt at bruge tiden med os selv. Hvis du har en indre modstand imod denne aktivitet, kan det være en ekstra god idé at komme i gang.

Fokuser på aktiviteter væk fra din mobil
Det kan godt være, at vi har anbefalet forskellige aktiviteter med din mobiltelefon og teknologi. Faktisk anbefaler vi at fokusere på at komme lidt væk fra de digitale apparater, når du er ude i naturen. Det er sundt at koble af, og derfor kan du snitte træ, være med dig selv, meditere, strække ud, strikke og lave mange andre aktiviteter, som ikke nødvendigvis kræver teknologi og internet.

Havfrisk Fisk d. 21-02-2023

Tilmed nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet på HavFriskFisk og få gode tilbud, tips og tricks til hvordan du bedst tilbereder dine fisk. Eller hvis der sker noget som rundt om i landet som handler om fisk.

Tilmeld dig
vores nyhedsbrev
her!

Endnu kommer der ikke så ofte nyhedsbreve - det sker 3-4 gange om året. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet hvis du ønsker dette.

Få sms når skib er i havn

Du vil modtage en sms, dvs, du skal tilmelde dig hver dag du vil have besked om ankomst.© Havfriskfisk.dk - Apollovej 103 - 6960 Hvide Sande - Email