Nyheder

I denne travle juletid

HavFriskFisk vil gerne her, på èn af årets sidste arbejdsdage, og inden julefreden endegyldigt sænker sig, sende de bedste ønsker om en glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår.

Vi sender de bedste julehilsner til alle jer, der dagligt læser og finder oplysninger på HavFriskFisk og sender samtidig også en speciel hilsen til vores »supporterer« der forsyner os med informationer, billeder og forskellige nyheder fra fiskerlivet samt til kunder, forretnings- og samarbejdspartnere samt venner af huset.

Året har bragt mange spændende ting med sig og vi er på redaktionen sikre på at fremtiden, vil bringe en ligeså udfordrende tid fremover. Vi er overbeviste om, at alle vil komme godt og styrket igennem dette og glæder os til igen at tage fat i det nye år, hvor vi vil fortsætte vores givende og frugtbare samarbejde.

Herfra skal der lyde en rigtig glædelig jul og et godt samt lykkebringende nytår.

Havfrisk Fisk d. 24-12-2021

Tilmed nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet på HavFriskFisk og få gode tilbud, tips og tricks til hvordan du bedst tilbereder dine fisk. Eller hvis der sker noget som rundt om i landet som handler om fisk.

Tilmeld dig
vores nyhedsbrev
her!

Endnu kommer der ikke så ofte nyhedsbreve - det sker 3-4 gange om året. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet hvis du ønsker dette.

Få sms når skib er i havn

Du vil modtage en sms, dvs, du skal tilmelde dig hver dag du vil have besked om ankomst.© Havfriskfisk.dk - Apollovej 103 - 6960 Hvide Sande - Email