Nyheder

Find dig en ny fiskestang


Er det ved at være på tide? Skal den ikke til at skiftes ud? Noget tyder på det, hvorfor ville du ellers læse her? Du ved som fisker, at tiden kan være inde, før man venter det.Den står i hjørnet og gør bare ikke jobbet, som den gjorde engang. Så få den dog skiftet! Det giver ikke mening at blive ved med at bruge det gamle møg, når du kan få noget meget bedre.Det kan jo også være den helt er knækket, så er den i hvert fald ikke mere værd. Om den er gammel, er i stykker, så får du et tip til noget nyt her.


Hvordan fisker du bedst

I virkeligheden er spørgsmålet simpelt, hvad skal du have for, at du fanger fisk? Du skal have en fiskestang som det første. Så kan der komme en masse ting bagefter, men først og fremmest en fiskestang.Har du ikke sådan en, så bliver det svært at fange fisk, medmindre du er rigtig hurtig på hænderne. Selvfølgelig skal du have en stang. Derefter kan du så begynde at spekulere, hvordan får jeg den bedste? Det er jo et svært spørgsmål, specielt hvis det er din første.For hvordan finder man i grunden frem til den bedste stang? Det er noget med at prøve sig frem og bruge sin sunde fornuft - som i alle mulige andre handler.


Udstyret er noget at det vigtigste

Lad os nu lige sige, at du har prøvet at holde en stang før. Så har du pludselig en masse kendskab til udstyr. Du ved nogenlunde, hvad du har behov for.Du ved også, at det bedste, du kan gøre for at fange fisk, er en ordentlig stang. For udstyret er absolut nødvendig, når det gælder en god fisketur. Hvis det er noget vås, bliver fisketuren det også.Så det skal være tiptop, og det kan jo være med en ul fiskestang. Sådan går det hele altså bare lidt lettere.Og nu hvor du er bevidst om kvalitet, så kan du jo læse om de forskellige fiskestænger på linket. Der kan du blive klogere på, hvilken der passer til dit kast.


Gør brug af din viden

Du har ekspertise på området. Du ved, hvordan man bruger en fiskestang. Men endnu vigtigere, du ved, hvordan du bruger den.Brug den viden, du har om din egen fisketeknik, sådan bliver du gladest for produktet. Hvis du bare følger rådene fra diverse producenter, ender du med en fiskestang, der slet ikke passer til dig.Så det er yderst vigtig, at du ikke glemmer hovedet eller dig selv, når du handler. Gør du det, bliver det ikke en særlig god fisketur, men bare en af dem, der skal overstås. Sådan skal det jo ikke være, så find din gode stand, når du handler fiskestænger.


Nyd en skøn dag på fisketuren

Til sidst er der jo bare at ønske god jagt. Det gælder både, når du skal finde fiskestangen, men i lige så høj grad, når det så skal anvendes.Det gode vejr skriger jo næsten bare på, at du kommer ud og afsted. Det kunne jo også være en af de mange shelters, vi har her i landet, skulle have et visit.Så kan dig og din nyindkøbte fiskestang stå op fra tidlig morgen, stille jer ved søen og hive fiskene ind. Det lyder som en god sommer for begge parter. En fiskestang skal jo bruges, ikke bare stå på et loft et sted.

Havfrisk Fisk d. 20-06-2020

Tilmed nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet på HavFriskFisk og få gode tilbud, tips og tricks til hvordan du bedst tilbereder dine fisk. Eller hvis der sker noget som rundt om i landet som handler om fisk.

Tilmeld dig
vores nyhedsbrev
her!

Endnu kommer der ikke så ofte nyhedsbreve - det sker 3-4 gange om året. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet hvis du ønsker dette.

Få sms når skib er i havn

Du vil modtage en sms, dvs, du skal tilmelde dig hver dag du vil have besked om ankomst.© Havfriskfisk.dk - Apollovej 103 - 6960 Hvide Sande - Email