Nyheder

Der findes andre fiskearter end rødspætter og torsk

Det viser TV MidtVest i torsdagens udseendelse kl. 19.55, hvor man tager en fisk og en fisker i et køkken, hvor aftenens fisk er havtaske. Det er vel nok havets absolut mindst kønne fisk, der med sit fladtrykte udsende og meget store hoved fyldt med benpigge, kan skræmme livet af selv den bedste. I aftenens udseendelse forvandles dette havets »uhyre« til en spisefisk af stor »skønhed«.

Havtasken bliver tilberedt i aftenens udseendelse på TV MidtVest, til en velsmagende og kulinarisk fiskeret for en skoleklasse og deres lærer Mads Steffensen fra Nørre-Nissum Skole. Det hele vist af fiskeskipper og partsreder Johan Løvendahl Nielsen fra konsumtrawleren RI 468 »Juli-Ane« fra Hvide Sande, der både tilbereder fisken, men som også viser fiskens vej fra hav til køkken samt fortæller om livet ombord på trawleren »Juli-Ane«.Fiskerne hiver hver dag kasse-vis af friske fisk op af havet, lige klar til sætte på bordet. Havets spisekammer er nærmest uudtømmeligt og gemmer på et utal af lækre fiskearter, der ved nærmere bekendtskab kan udfordre vores mere kendte fiskearter som rødspætte og torsk.Du kan får en forsmag på torsdagens udseendelse ved at se videointroet herunderSe mere her

Havfrisk Fisk d. 26-05-2020

Tilmed nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet på HavFriskFisk og få gode tilbud, tips og tricks til hvordan du bedst tilbereder dine fisk. Eller hvis der sker noget som rundt om i landet som handler om fisk.

Tilmeld dig
vores nyhedsbrev
her!

Endnu kommer der ikke så ofte nyhedsbreve - det sker 3-4 gange om året. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet hvis du ønsker dette.

Få sms når skib er i havn

Du vil modtage en sms, dvs, du skal tilmelde dig hver dag du vil have besked om ankomst.© Havfriskfisk.dk - Apollovej 103 - 6960 Hvide Sande - Email