Nyheder

Hvad med lidt lækker fisk og rejer til påskemenuen

Påsken nærmer sig med hastige skridt og med fisk og rejer er det en oplagt mulighed for at gøre lidt ekstra ud af påske-menuen derhjemme - særligt nu hvor vi skal stå sammen ved at holde afstand.

Det er også nu, vi kan sørge for at forkæle familien lidt ekstra, ovenpå isolation og karantæner pga. Covid-19 pandemien.

Så på med grydelapperne og lavt lidt ekstra lækker og velsmagende samt sundt og nemt tilrettet mad til dem du bor med, eller måske laver du en kulenarisk og righoldig fiskeanretning på en tallerken, som hjemmelavet take-away til dine forældre eller en god ældre nabo.

En god rejemad eller et pragtfuldt stjerneskud, der både er super nemt og rimeligt hurtigt at lave. Noget der med garanti vækker lykke og glæde hos de fleste.

Så skal du udvise næstekærlighed, kan det også vises igennem den veltilberedte mad, og hvem bliver ikke glad for en dejlig overraskelse, der samtidig smager godt.

Velbekomme og bon appetit

Havfrisk Fisk d. 31-03-2020

Tilmed nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet på HavFriskFisk og få gode tilbud, tips og tricks til hvordan du bedst tilbereder dine fisk. Eller hvis der sker noget som rundt om i landet som handler om fisk.

Tilmeld dig
vores nyhedsbrev
her!

Endnu kommer der ikke så ofte nyhedsbreve - det sker 3-4 gange om året. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet hvis du ønsker dette.

Få sms når skib er i havn

Du vil modtage en sms, dvs, du skal tilmelde dig hver dag du vil have besked om ankomst.© Havfriskfisk.dk - Apollovej 103 - 6960 Hvide Sande - Email