Nyheder

Løgn og latin afdækkes af Ny Webside »Bæredygtigt Fiskeri«

Løgn - er ingen ny opfindelse, skrev Politiken for år tilbage. På et tidspunkt hvor løgn og latin flød over i de skrevne medier, hvor sandheden og fakta havde det svært, med vildledende og manipulerende udsagn, der stortrivedes i de skrevne spalter.

Derfor har en gruppe af interessenter indenfor fiskeriet, folk der både er opvokset i fiskeriet og til dagligt begår sig i samme samt har deres kontaktflade her, sat sig bag en ny webside »Bæredygtigt Fiskeri«, der vil gøre op med tidligere tiders forvanskede og misforstået billede af dansk erhvervsfiskeri.

»Bæredygtigt Fiskeri« rydder op !
Med udbredelsen af de elektroniske medier, websider og sociale sider er problemet ikke blevet mindre, tværtimod.

Besøg Bæredygtigt FiskeriDerfor spytter »Bæredygtigt Fiskeri« nu i næverne og giver Fake News en verbal og kontant, Uppercut med et velrettet højre kryds, samt en syngende Fiskekasselussing. Alt dette og mere til, får de organisationer og foreninger der med usande eller urigtige artikler og historier, prøver at vende opinionen mod det danske erhvervsfiskeri.

Fiskerne finder sig ikke i mere !
For hvem har størst interesse i et Bæredygtigt Fiskeri - Selvfølgelig fiskerne.

Det er absolut ikke dé til stadighed voksende foreninger, mere eller mindre (u)reelle »Bevar Mig Vel« organisationer, som bruger enorme summer på at lokke »godtroende« mennesker ind i deres spind af falske og urigtige skræmmehistorier og artikler, der dagligt tilflyder offentligheden. Usandfærdige Udsagn, der ofte fortalt, pludselig fremstår som den skinbarelige sandhed, dækkende over fordrejninger, lodrette løgne, opspind og rene røverhistorier.

Det skal være slut nu !
»Bæredygtigt Fiskeri« vil forsøge at tage fat på det der rører sig i dagspressen, som går imod fiskeriet, specielt hvis det viser sig at være behæftet med en kreativ og en alt for høj gradbøjning af sandheden.

Meget af dette spind af usandheder, er skabt af uvidende og useriøse populistiske politikere, usaglige medier, snedige og pengefikserede »Bevar Mig Vel - organisationer«, der fylder egne lommer med guld, til enkeltpersoner, der som selvudråbte eksperter samt deres medsammensvorne, undergraver et seriøst arbejdende fiskerierhverv. Dette og meget andet ønsker »Bæredygtigt Fiskeri« nu at gøre op med.

Vores Mission er klar !
At fortælle sandheden, vel at mærke den »vaskeægte og skinbarlige sandhed« om dansk fiskeri, danske fiskere og deres hverdag, og ikke den (u)sandhed som indimellem fremstilles i pressen.

Vi vil:

Fortælle sandheden om dansk fiskeri
Kæmpe for det bæredygtige danske fiskeri
Fremme det positive om danske fiskeri
Berette om fiskerens hverdag
Gå i rette med Fake News
Konfrontere politikere
Konfrontere selvbestaltede eksperter
Vi kreditere havets »skraldemænd«
Støt op om Erhvervsfiskeriet og den gode sag !

Havfrisk Fisk d. 17-12-2019

Tilmed nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet på HavFriskFisk og få gode tilbud, tips og tricks til hvordan du bedst tilbereder dine fisk. Eller hvis der sker noget som rundt om i landet som handler om fisk.

Tilmeld dig
vores nyhedsbrev
her!

Endnu kommer der ikke så ofte nyhedsbreve - det sker 3-4 gange om året. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet hvis du ønsker dette.

Få sms når skib er i havn

Du vil modtage en sms, dvs, du skal tilmelde dig hver dag du vil have besked om ankomst.© Havfriskfisk.dk - Apollovej 103 - 6960 Hvide Sande - Email