Nyheder

HavFriskFisk.dk startede på Bornholm

Den bornholmske idé med at melde dagens fangst direkte til forbrugerne gennem hjemmesiden HavFriskFisk.dk, bruges i dag af fiskere over hele landet. Nu vil folkene bag konceptet HavFriskFisk gå viralt, fortæller TV2 Bornholm.

Den nemme vej til forbrugerne
Det er gode nyheder for Fiskeskipper Bo Grønbech Johansen med fiskekutteren R32 »Ninni«, der i mange år har solgt fisk gennem hjemmesiden www.HavFriskFisk.dk. Den bornholmske fisker er yderst tilfreds med systemet og glad for at det fungerer så godt. Rimeligt nemt at gå til for både fiskerne og forbrugerne, der på denne måde altid kan være sikre på fiske fisk handlet direkte med fiskeren.Nyheden om at HavFriskFisk går mere viralt, glæder den bornholmske fisker, der således fremover kan se frem til endnu flere turister og kunder ved fiskekutteren og fiskebilen. Ebbe Hansen der ejer hjemmesiden HavFriskFisk.dk forklarer overfor TV2 Bornholm, at det oprindelige ønske var at videreudvikle konceptet og med kystfiskere i alle lande og masser af fiskeskibe, så er håbet og målsætningen for HavFriskFisk.dk, at det kan brede sig, så flere kommer til at kende systemet og derfor nemmere kan finde og tilgå de frisk fanget fisk når de gæster Danmark og danske havne.For det virker bare, fortæller Bo Johansen, der normalt lander sine fisk i Hasle Havn på Bornholm og dagligt fylder sin fiskebil op med frisk-fanget fisk samt efterfølgende skriver og oplyser om det på hjemmesiden, som i dag torsdag den 28. november 2019 hvor han træffes på:
  • Åkirkeby superbrugsen torsdag kl 11-12.

  • Vestermarie brugs kl 1230-1300

  • Østermarie brugs kl 1320-1350

  • Østerlars brugs kl 1400-1430.

  • Hvor dagens friske fisk vil være Skrubber flåde og fileter samt torskefilet, sildefilet, saltsild, lidt pighvar og Laksefileter.Du kan se Bo Johansen og fiskekutteren R32 »Ninni« på HavFriskFisk.dk herSe eller gense TV2 Bornholms indslag omkring HavFriskFisk.dk her

Havfrisk Fisk d. 28-11-2019

Tilmed nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet på HavFriskFisk og få gode tilbud, tips og tricks til hvordan du bedst tilbereder dine fisk. Eller hvis der sker noget som rundt om i landet som handler om fisk.

Tilmeld dig
vores nyhedsbrev
her!

Endnu kommer der ikke så ofte nyhedsbreve - det sker 3-4 gange om året. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet hvis du ønsker dette.

Få sms når skib er i havn

Du vil modtage en sms, dvs, du skal tilmelde dig hver dag du vil have besked om ankomst.© Havfriskfisk.dk - Apollovej 103 - 6960 Hvide Sande - Email