Nyheder

Julen nærmer sig med hastige skridt

HavFriskFisk vil gerne her på én af årets aller sidste arbejdsdage, og helst inden julefreden endegyldigt sænker sig, sende de bedste ønsker om en glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår til dig og dine.

Vi sender de bedste julehilsner til alle jer, der dagligt læser og finder oplysninger på HavFriskFisk og sender samtidig også en speciel hilsen til vores »supporterer« der forsyner os med informationer, billeder og forskellige nyheder fra fiskerlivet samt til kunder, forretnings- og samarbejdspartnere samt venner af huset.


Herfra har vi kun tilbage, at ønske alle en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår.HavFriskFisk.dk

Havfrisk Fisk d. 21-12-2018

Tilmed nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet på HavFriskFisk og få gode tilbud, tips og tricks til hvordan du bedst tilbereder dine fisk. Eller hvis der sker noget som rundt om i landet som handler om fisk.

Tilmeld dig
vores nyhedsbrev
her!

Endnu kommer der ikke så ofte nyhedsbreve - det sker 3-4 gange om året. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet hvis du ønsker dette.

Få sms når skib er i havn

Du vil modtage en sms, dvs, du skal tilmelde dig hver dag du vil have besked om ankomst.© Havfriskfisk.dk - Apollovej 103 - 6960 Hvide Sande - Email