Nyheder

Fiskeolie under graviditeten giver større børn

Det er dansk forskning, der i en ny undersøgelse har fundet, at indtaget af Fiskeolie / Omega 3 under graviditeten giver dét forskerne kalder »vikingebørn«, store, stærke og sunde børn.

Man har i undersøgelsen kunnet konstaterer, at Fisk og eller fiskeolietilskud under graviditeten resulterer i større muskel, knogle og fedtmasse ved 6-årsalderen, skriver JP Viden.


Konklusionen i det nye dansk studie er viderebragt i det anerkendte videnskabelige tidsskrift BMJ (British Medical Journal).


I undersøgelsen var 736 deltagende kvinder delt op i to grupper, hvor den ene halvdel fik fiskeolie i de sidste tre måneder af graviditeten. Den anden gruppe var en kontrolgruppe, der i stedet fik olivenolie som placebo.


I gruppen af kvinder der fik fiskeolie, fik de i gennemsnit børn der vejede 0,4 kilo mere end kontrolgruppen. Ikke overvægtige børn, men børn der havde større knogle og muskelmasse.


Du kan læse mere om undersøgelsen her i Jyllands-Postens VidenskabKilde: Jyllands-Posten Videnskab

Havfrisk Fisk d. 06-09-2018

Tilmed nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet på HavFriskFisk og få gode tilbud, tips og tricks til hvordan du bedst tilbereder dine fisk. Eller hvis der sker noget som rundt om i landet som handler om fisk.

Tilmeld dig
vores nyhedsbrev
her!

Endnu kommer der ikke så ofte nyhedsbreve - det sker 3-4 gange om året. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet hvis du ønsker dette.

Få sms når skib er i havn

Du vil modtage en sms, dvs, du skal tilmelde dig hver dag du vil have besked om ankomst.© Havfriskfisk.dk - Apollovej 103 - 6960 Hvide Sande - Email