Nyheder

Kæmpe krebsegilde i Torvehallerne

Sisse & Co. fra Hav2Go indtager Torvehallernes udendørstorv og inviterer til storslået krebsegilde med alt, hvad der hører til af snaps og friskfangede krebs. Der koges krebs i gryder udenfor, hvorefter de på traditionel vis bliver anrettet på fade, før de serveres ved de pyntede langborde udenfor.

Hav2Go har ligget i Torvehallerne siden 2011 og har specialiseret sig i det, de selv kalder »sømad«. Det dækker over inspirerende fiskeretter fuld af farver, smag og kreativitet. Målet er at gøre det daglige fiskeindtag sjovt og sprudlende.


Kæmpestort Krebsegilde på Torvet


I Torvehallerne hylder vi de gode råvarer hver dag, men i den sidste uge i august skruer vi op for blusset. Sammen med resten af København, får vi byen til at syde og boble af velsmag under Copenhagen Cooking & Food Festival, der foregår fra fredag den 24. august til om med søndag den 2. september 2018


Forvent fade med friskfangede krebs og andre skaldyr, når Sisse & Co. fra Hav2Go indtager torvet og inviterer til traditionelt svensk krebsegilde med et twist som en del af Copenhagen Cooking & Food Festival 2018


Vi kender det traditionelle krebsegilde - eller »kräftskiva« som det hedder på svensk, fra vores svenske naboer som en af sommerens absolutte højdepunkter. Traditionen med krebsegilder kan spores helt tilbage til middelalderen, hvor den form, som vi kender som krebsegilderne i august, går tilbage til 1800-tallet, hvor de blev udbredt i det svenske borgerskab. På grund af den intensive jagt på de svenske flodkrebs, blev det i slutningen af 1800-tallet bestemt, at man først måtte fiske efter de små skaldyr efter den 8. august. Så selvom man i dag kan få krebs hele året, mener de fleste svenskere, at krebsegilderne hører til i august. I dag spises der sammenlagt omkring 4,5 mio. kg krebs i Sverige årligt.


Denne sommer behøver du ikke tage turen over sundet for at deltage i krebsegilde med krebs, snaps og drikkeviser. Sisse & Co. fra Hav2Go indtager torvet og inviterer til storslået krebsegilde med langborde med plads til 100 mennesker pr. seating. Køb billet til arrangementet, som er gældende i 2,5 time.


Vær med fra lørdag den 25. august i Torvehallerne, Frederiksborggade 21 i København K.  • kl. 12.00 til 14.30

  • kl. 15.00 til 17.30

  • kl. 18.00 til 20.30.

  • Der vil være mulighed for tilkøb af drikkevarer og snaps.


Køb din billet herKilde: CopenhagenCooking.dk

Havfrisk Fisk d. 24-08-2018

Tilmed nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet på HavFriskFisk og få gode tilbud, tips og tricks til hvordan du bedst tilbereder dine fisk. Eller hvis der sker noget som rundt om i landet som handler om fisk.

Tilmeld dig
vores nyhedsbrev
her!

Endnu kommer der ikke så ofte nyhedsbreve - det sker 3-4 gange om året. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet hvis du ønsker dette.

Få sms når skib er i havn

Du vil modtage en sms, dvs, du skal tilmelde dig hver dag du vil have besked om ankomst.© Havfriskfisk.dk - Apollovej 103 - 6960 Hvide Sande - Email