Nyheder

»FISKENS DAG 2017« på Rådhuspladsen lørdag den 16. september

Fiskens Dag er Fiskebranches fælles fremstød for det danske fiskerierhverv, fra fiskere over fiskeproducenter til fiskehandlere og kokke der dagligt tilbereder fisk. Sammen vil de fylde pladsen med stande med salg af fisk og et hav af smagsprøver.

En ren festdag


Igen i år kan du møde Havs friske fiskehandlere og fiskehandlerelever, der vil sælge masser af frisk fisk til billige penge - rygtet vil vide at der er tale om ren foræring. Få en snak med dem om hvilke fisk der er i sæson netop nu og hvordan du tilbereder dem.


Der vil som sædvanligt være fiskeauktion med fisk fra Thorsminde, men som noget nyt er Tommy fra Hav blevet spurgt om han vil være auktionarius og det har han takket ja til. Fiskeauktionerne finder sted kl. 10:15 og 12:30 på scenen.


Du kan også dykke ned i Havs østersbar med danske østers fra Limfjorden - både den oprindelige limfjordsøsters og den invasive stillehavsøsters, der truer førstnævnte. Heldigvis smager begge østers helt fantastisk, så vores råd er at holde den invasive art nede ved at indtage så mange som muligt.


Sidst men ikke mindst kan du smage vinderretten fra Havs bloggerkonkurrence sammen med det hollandske tangfirma Seamore. Konkurrencen gik ud på at få en række bloggere til at give deres bud på en let, hurtig og billig ret med fisk eller skaldyr og tang fra Seamore.


Så tag familie og venner i hånden eller kom som du er og vær med til at fejre »Fiskens Dag 2017« sammen med os.


Se hele programmet her.


Om Fiskens Dag


Det er Fiskebranchen der står bag Fiskens Dag med støtte fra Den Europæiske Hav- og Fiskerifond (EHFF) og Miljø- og Fødevarestyrelsen. Også virksomheder, organisationer og andre relevante aktører deltager, og fokus er på fisk og skaldyr fanget af danske kuttere.Kilde: Hav.dk
HavFriskFisk.dk

Havfrisk Fisk d. 15-09-2017

Tilmed nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet på HavFriskFisk og få gode tilbud, tips og tricks til hvordan du bedst tilbereder dine fisk. Eller hvis der sker noget som rundt om i landet som handler om fisk.

Tilmeld dig
vores nyhedsbrev
her!

Endnu kommer der ikke så ofte nyhedsbreve - det sker 3-4 gange om året. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet hvis du ønsker dette.

Få sms når skib er i havn

Du vil modtage en sms, dvs, du skal tilmelde dig hver dag du vil have besked om ankomst.© Havfriskfisk.dk - Apollovej 103 - 6960 Hvide Sande - Email