Nyheder

Amanda´s Torskerogn nu på norske hænder

Det er et stykke Danmarkshistorie der nu er kommet på norske hænder. Fabrikken Amanda, der sidste år kunne fejre 100 års jubilæum, og i sin tid startede i Kerteminde under navnet »555«, er nu kommet på norske hænder.

I årene efter 1916, kunne fiskekonservesfabrikken på Fyn brøste sig af kendte produkter fra den ligeså velkendte og populære Amanda fabrik, som fiskeboller på dåse og gaffelbidder og benfri sild. Velsmagende godbidder der ramte de fleste danskere lige i maven og i hjertet.


Først i 1950´erne kunne fabrikken så lægge endnu en »sællert« til fabrikkens flotte udvalg, nemlig Amanda´s torskerogn på dåse, der den dag i dag næsten sælges overalt.


Amanda Seafoods A/S, der nu ligger på Constantiavej i Frederikshavn, er nu ved frasalget af 68 procent af aktierne, blevet en del af den norske koncern Insula A/S. En koncern der har specialiseret sig i fisk og skaldyr. Bag Insula står det norske kapitalselskab Kverva, der som deres primære mål, investerer i den marine sektor i både ind- og udland.Kilde: Nordjyske.dk

Havfrisk Fisk d. 25-01-2017

Tilmed nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet på HavFriskFisk og få gode tilbud, tips og tricks til hvordan du bedst tilbereder dine fisk. Eller hvis der sker noget som rundt om i landet som handler om fisk.

Tilmeld dig
vores nyhedsbrev
her!

Endnu kommer der ikke så ofte nyhedsbreve - det sker 3-4 gange om året. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet hvis du ønsker dette.

Få sms når skib er i havn

Du vil modtage en sms, dvs, du skal tilmelde dig hver dag du vil have besked om ankomst.© Havfriskfisk.dk - Apollovej 103 - 6960 Hvide Sande - Email