Nyheder

Tragisk drukneulykke i Øresund

Trods fint havvejr, med rolige vindforhold og mindre bølger, kan skæbnen alligevel pludseligt og ubarmhjertigt ramme som et lyn fra en klar himmel. Som det er sket for en ung fiskeskipper fra Snekkersten.

Tirsdag eftermiddag blev garnbåden H72 »Mikkel« fra Snekkersten fundet grundstødt ved skodsborg i Øresund, med motoren i gang, men uden bådens skipper ombord.Det afstedkom en større eftersøgning med skibe, redningsfartøjer og helikoptere fra både Danmark og Sverige i Øresund, efter den nu savnede 30 årige fisker og skipper fra Snekkersted.Vagtchef hos Nordsjællands Politi, bekræfter at én af redningshelikopterne kl 14.30, har fundet den savnede fisker i farvandet mellem Danmark og Sverige. Desværre stod den kun 30 årige skippers liv ikke til at redde.Fundet er sket efter helikopter og både i flere timer ledte efter den unge fisker fra kutteren, som blev fundet grundstødt og forladt ud for Skodsborg.Kutteren H72 »Mikkel« er nu bugseret til Vedbæk Havn.Kutter og skipper havde hjemhavn i Snekkersten og var, udover at være med i HavFriskFisk.dk ifølge det oplyste også Snekkerstens sidste erhvervsfisker.Tankerne går til de efterladteFiskerForum.dk

Havfrisk Fisk d. 07-12-2016

Tilmed nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet på HavFriskFisk og få gode tilbud, tips og tricks til hvordan du bedst tilbereder dine fisk. Eller hvis der sker noget som rundt om i landet som handler om fisk.

Tilmeld dig
vores nyhedsbrev
her!

Endnu kommer der ikke så ofte nyhedsbreve - det sker 3-4 gange om året. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet hvis du ønsker dette.

Få sms når skib er i havn

Du vil modtage en sms, dvs, du skal tilmelde dig hver dag du vil have besked om ankomst.© Havfriskfisk.dk - Apollovej 103 - 6960 Hvide Sande - Email